2005-02-09

Opintoahdistus

Alkaa taas hieman mietityttämään tuo opintojen edistymisen verkkainen tahti kun vanhoilta opiskelukavereilta tulee useammin ja useammin valmistumisesta tietoja ja kutsuja valmistujaisiin. Taas jälleen yksi kaveri vuorossa ja itsellä tenttiminen ollut pahasti sivuraiteilla jo jonkinaikaa muiden hommien painaessa päälle..

Sinänsä ehkä positiivista että tässä on sentään oman alansa hommissa ja hidastumisen pääsyynä työtaakka joka lepää niskassa vakaasti ja varmasti mutta joskus tulee sellainen olo että voisi nuo paperit hommata ulos ja saada sen vaiheen elämässänsä lopullisesti taakse.

Sitä vain alkaa nuo tenttimiset ja kurssit tuntumaan aina vain turhemmilta ja turhemmilta kun pääsee todellisuudessa näkemään miten asiat tapahtuvat käytännössä ja aikaa voisi käyttää oikeasti hyödyllisiin asioihin, laadun kehittämiseen ja tuottavaan työhön assareiden miellyttämisen sijaan. Joissain asioissa teoreettinen lähestymistapa on hyvästä mutta on sitten aineita ja aihepiirejä joissa koulun kirjaviisaus vaikuttaa hivenen koomiselta käytännön ja työelämän tempon ollessa jotain aivan toista mihin 1000-sivuinen teollisuustalouden jenkkikirja valmistaa..


No comments: