2005-02-05

Rentoutumisen A & O

Työviikko oli taas mitä hektisin kun perjantai-iltapäivään mennessä piti saada pari mittausjärjestelyä valmiiksi ja tulokset ennen viikonloppua ja meinasi tulla pahemman kerran kiire ja hoppu mutta onneksi oli sitten vastapainoksi luvassa varsin rentouttavaa yöelämää.

Tarkemmin sanottuna olimme keskiviikkon päättäneet kaverin kanssa lähteä yöksi tulille ja nukkumaan laavussa talvisen metsän keskelle ja unohtamaan arjen kiireet ja näin jälkeenpäin todeten resepti oli mitä parhain. Mikäs siinä oli nuotiota viritellessä ja kanaa paistellessa pannussa ja loisteessa hankien keskellä. Lihasta tulee oikein mukavan mureaa kun sitä paistaa miedolla lämmöllä muutaman tunnin. Nam.

Talvinen metsä on muutenkin kaunis ja nuotion leimu luo aivan oman fiiliksensä ja taisi sitä tulla vielä lämmikkeeksi napattua taskumatista pari siivua mallasta mieltä lämmittämään.

Nyt onkin sitten harvinaisen relax-olotila ja selkeät raitisilmamyrkytyksen oireet kun päässyt pois pölyisestä sisäilmasta nukkumaan ulos. Voin suositella vilpittömästi itse kullekin !

No comments: