2005-02-28

Lounaalle

Kävipä kutsu lounaalle.

Meillä on jo jonkinaikaa firmassa ollut tapana se että toimitusjohtajamme on säännöllisin väliajoin kutsunut keskusteluhenkiselle lounaalle yhtiömme työntekijöitä kautta linjan kuulostellakseen kokemuksia ja kuulumisia kentältä ja tutustuakseen yhtiömme henkilöstöön (meitä kun on globaalisti yhtiössä kolmisentuhatta työntekijää) ja kun tuossa lueskelin päivällä postejani niin mitäpä sieltä löytyikään kuin kutsu luonaalle ensikuun puolessavälissä.

Tällä kertaa vuorossa kutsulistalla talon tuoreempaa työvoimaa ja kuinka ollakkaan kutsu osui kohdalle vaikka jos kaikki rippeet ja harjoittelut huomioidaankin niin en taida olla enää ihan uusi naama firmassa sanan varsinaisessa merkityksessä. Kutsussa kehoitettiin myös miettimään sellaisia aihealueita joita voisi lounaalla nostaa tapetille oman kiinnostuksen mukaan mutta täytyy nyt vähän miettiä mistä puhuu ja miten.

Tässä kuitenkin toiminnan tapoja ja puutteita analysoidessa on silmiin tarttunut kaikenlaista isompaa ja pienempää josta tekisi mieli pitää hieman meteliä ja herätellä nukkuvia mutta vähän sellainen kutina että jos ihan kaiken lataa kerralla pöytään niin voi seuraava kutsu jäädä saamatta :-)

Saas nyt nähdä...

No comments: