2005-08-25

Lähimmäisenrakkaus ei riittänytkään

HS: Kohupapin tv-ohjelma hyllytettiin Suomessa

On se kummaa kun ei tuo amerikkalaismallinen kristillinen lähimmäisenrakkaus näytäkään kelpaavan näille meikäläisille hihhuleille televisiossa näytettäväksi vaan heti kun yksi mediapastori menee paljastamaan uskonnon todellisen karvan ja suvaitsevaisuuden hengen ulkopuoliselle maailmalle niin sitä mennään ja poistetaan show ohjelmistosta ja kuvitellaan ettei mitään kaiketi edes tapahtunut. Poissa silmistä, poissa mielestä vai mitenkäs se menikään tuo klassinen periaate.
Amerikkalaisten tyyli sekoittaa politiikka ja kristillinen usko keskenään on muutenkin suomalaiseen kulttuuriin vierasta
Näin koettaa taivaskanavan Ojares kirkkain silmin vakuuttella suurelle yleisölle mutta eiköhän vastaavaa yksioikoista suvaitsemattomuutta ja kristillistä raivouskovaisuutta ole suomenmaakin pullollaan kun sukelletaan tuonne kansan syviin riveihin. Ainakin kun katseli taannoin umpimielisten polvirukoilijoitten kampanjaa parisuhteiden rekisteröintejä vastaan ja sittemmin senjälkeisiä homovihkimisten häirintäkampanjoita niin tuota taustaa vastaan Ojaresin jeesustelu vaikuttaa vähintäänkin kaksinaamaiselta.


No comments: