2005-07-04

Ken oikeutta maassa saa.

HS: IS:lle tuomio vaaliavustajan suhteen paljastuksesta

Sentään on maassa jotain oikeudentajua ja suhteellisuutta ja mediamaailman raadonsyöjätkin saavat joskus nenilleen. Paljon on viimepäivinä puhuttu bloggaamisen etiikasta ja siitä mitä on missäkin yhteydessä soveliasta julkaista ja milloin on massan voimaa syytä käyttää tai milloin varoa lynkkausmentaliteettia mutta uskoisin että innokkaimmillaan on blogistanissa yhä edelleen enemmän suhteellisuudentajua kuin keltaisessa lehdistössä konsanaan:
Vastaajien mukaan kampanja-avustaja oli julkisuuden henkilö, jonka kumppanuuden julkistaminen oli ollut tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi.
Siis ei J*****lauta. Voiko enää härskimpää kaksinaismoralismia olla kuin tälläinen jeesustelu jossa pelkkää lööppimyynnin edistämistä ja vaalipelin loanheittoa perustellaan kirkkain silmin yhteiskunnallisella merkittävyydellä. Siis mitä helvetin yhteiskunnallista merkitystä on palkatulla kampanjatyöläisellä ja hänen yksityiselämällään.. kysyn vain.

Joskus tuntuu että maailma olisi parempi paikka jos juorulehdistön toimittajat yksi kerrallaan raahattaisiin saunan taakse.

No comments: