2005-07-12

Out of office

Eli Oy Suomi Ab ihan pihalla

Heinäkuun keskivaihe on sitten hienoa aikaa työelämässä. Toisaalta kovin rauhallista kun alihankkijat lomilla, myynti lomilla ja muut organisaatiot lomilla ja työrytmi suurimmaksi osaksi leppoisaa (mitä nyt muutaman katasrooffin jälkisammuttelua) mutta myöskin tavallaan harvinaisen mielenkiintoista kun ei koskaan tiedä mitä eteen tulee.

Lomasesongin huippu kun tarkoittaa myös sitä että firma pyörii parhaillaan hyvinkin ohuella organisaatiolla useiden toimintojen vetäessä lonkkaa puun alla tai rannalla jolloin ongelmien ja kysymysten noustessa pintaan alkaa asiastatietävien etsintä kun meileistä pukkaa takaisin pelkkää "out of officea" ja ketään varsinaista ei oikein saa kiinni. Ja yleensä ne varsinaisetkin ovat linkittäneet toinen toisensa varamiehikseen ja lähteneet lomille.

Meille asemapaikkansa pitäville sitten sateleekin mutkien kautta naapuriosastoilta väliin hyvinkin mielenkiintoisia kyselyitä aiheista jos toisistakin joihin tosin usein on parempi olla kommentoimatta mitään kun oikeasti ei ole juuri aiheesta mitään tietoa eikä viitsisi saada aikaan mitään normisotkua suurempaakaan. Joskus tosin pääsee myös tyynen viileästi päättämään asioista ominpäinkin kun ketään parempaakaan ei ole paikalla ja tuleenkaan ei saa jäädä makaamaan :-)

No comments: