2005-10-11

Katsaus viikonloppuun

Still alive

Viikonloppu sitten oli ja meni. Olisi mennyt lauantain osalta paljon, paljon pirteämmin jos perjantai EI olisi venähtänyt Mollyssa yli kolmeen ja yöunet eivät olisi rajoittuneet n. 4 tuntiin unennäön yritystä. Sitä sitten saattoi kirota mökillä puuhommissa rahtaillessaan pulssi tapissa pöllejä hakkuuaukealla ja kasaillen tavaraa kuivumaan talven varalle mutta tehtävä se tuokin homma oli ja viikonloppu oli sovittuna jo ennenkuin tuosta perjantaisesta tiesi.

Onneksi sentään sai palauduttua olosta oman saunan lauteilla lepäillen ja tulevia mökkiprojekteja fundeeraillen. Pitäisi joskus tuo rantasaunakin rakentaa, etenkin kun paikkakunnan vesiosuuskuntaprojekti on jo sillä tolalla että viemäri + raakavesilinja tulee jo pihapiiriin saakka ja järvi + lähdeveden rinnalle olisi tarjolla vedenpuhdistamon puhdistamaa pohjavettä 6 bar:n paineella perilletarjoiltuna. Niin se urbanisoituminen leviää maailmassa.

Jos nyt enää mökin suhteenkaan voi täysin puhua maaseudun rauhasta kun siinä missä mökkitien varrella vielä jokinaika sitten oli umpimetsää, puskee nyt järvenrantaan nostatettuja 300 neliön omakotitaloja Nykäskylän esikapunkiasutuksen levitessä yhä laajemmalle ja pikitien tullessa kohta melkein perille asti. Vastarannallekin on entinen suurempi vuokramökki varusteltu talviasuttavaksi ja pihaa plaanattu nurmikentäksi eikä edes niin pienellä rahalla jäljestä päätellen, pihalamppujakin päälle 30 äkkiseltään laskien.

Tarvitsee varmaan itselleen ostaa yhdenverran enempi ja pistää piuhanpäähän..

No comments: