2005-10-17

Mediafarssin seuraava näytös

Filtteröitynä ja moderoituna

Jo kertaalleen takavasemmalle vedetty pääkirjoitus on näemmä taas verkossa mutta melko surkuhupaisesti täydennettynä ja kommentoinnin osalta moderoituna.

Pääkirjoituksen jatkossa vedotaan nyt "nettinaamioiden" takaa kirjoiteltuihin kommentteihin ja "asiattomuuksiin" joiden perusteella nimeltämainittu eAviisi on siitynyt käytäntöön jossa julkaistaan vain nimellä kirjoitettuja ja ennakkoon moderoituja kommentteja ja "asiattomuuksia" ei julkaista laisinkaan. Jo olemassaolleen kriikin kohtalo on suorastaan tyly:
Mediaviikko on poistanut pääkirjoitukseen liittyvät aiemmat viestit uudesta käytännöstä johtuen, ja toivottaa uudet tekstit tervetulleiksi reilun pelin hengessä.
Jostain syystä itse törmäsin googlen välimuistissa vain blankkoon sivuraamiin seuratessani linkkiä josta mahdollisesti olisi selvinnyt noiden "asiattomuuksien" todellinen luonne ja merkittävyys mutta toivottavasti löytyy joku joka on sekä tallentanut nuo cachen kommentit ja ehtii julkaisemaan ne uudelleen sivuilleen koko kansan nähtäväksi ja arvioitavaksi.

Jotenkin vain tuntuu näet siltä että tässä tapauksessa asiattomuudella tarkoitetaan todellisuudessa kommentointia jolla ruoditaan esiin pääkirjoituksesta kaikki asiaerheet ja yleistysvirheet ja asiallisuuden mittana on toiminut pääkirjoittajan herkkähipiäisyys.

Reilun pelin henkeä.. juupajuu

No comments: