2005-10-11

Kvarkkeja ja galakseja blogistanin kiertoradalla

HS:n tiedetoimituksen blogi

Kuukausiliite ehti Erkkobladetin osalta matkaan ensimmäisenä mutta näistä uusista tulokkaista tämä tiedetoimituksen tuoreehko blogi vaikuttaa kaikista mielenkiintoisimmalta. Ehkä siksi että oikeastaan minua ei ole blogistanissa koskaan niinkään kiinnostanut se mitä joku aina on ajatellut tänään vaan se että eri ihmisten blogeja sopivalla sekoitussuhteella seuraillessa pysyy hyvin kuulolla siitä mitä maailmalla tapahtuu ja missä mennään, oli kyseessä sitten oikeudet ja lait tai ravintoloiden palvelut. Tiedepuolella on sensijaan ollut ainakin minun vinkkelistäni aukkopaikkoja ja niitä tämä uutukainen paikkaa hyvin. Ei täydellisesti mutta hyvin.

Toki kotiinkannossa on Tiede ja National Geographics ja mm. New Sciencen nettisivut kuuluvat vakiolukemistoon Wiredin ja Slashdotin antaman näkökulman lisänä mutta tuollainen vartavasten olemassaolevan tiedetoimituksen antama uutisia koostava näkökulma antaa kenttään taas uuden ulottuvuuden.

Vieläkun löytäisi blogeista samaa näkökulmaa bisnekseen mitä Harward Business Review antaa niin paletti alkaisi olla jo hyvin kasassa.

No comments: