2005-11-16

Historiavisa

Kasa: Chimpy McFlightsuit ei leiki enää kenenkään kanssa

Kysymys: Kuka valtionpäämies ?

Hän nousi valtaan suuren ja fanaattisen kansansuosion siivittämänä. Hänen loi maataan uhkaamaan abstraktin viholliskuvan jota vastaan oli hyökättävä ja joka oli tuhottava. Hän käytti tässä kampanjoinnissa uskollista ja lojaalista mediaa tukenaan. Hän aloitti ensin pienemmän sodan joka oli nopea ja voitokas. Hän aloitti maailmaa kohauttaen toisen sodan joka sujui ensialkuun hyvin mutta kääntyi nopeasti kuluttavaksi ja upottavaksi hetteiköksi. Hänen viimeiset päivänsä kuluivat bunkkerissa eristäytyneenä ulkomaailmasta ainoastaan lähimpiin ystäviinsä tukeutuen ja uskoen että omat olivat hänet pettäneet ja hänen tappionsa ei mitenkään kytkeytynyt hänen omaan holtittomuuteensa.

tsk tsk.. Väärin meni

Tosin tunnustettakoon että tuota loppua ei ole vielä historiankirjoihin kirjoitettu mutta uskoisin että jokaiselle oppimääränsä lukeneelle nousee mieleen tiettyjä mielikuvia Insight Magazinen artikkelista "Bush in the bunker"
But sources close to the White House say that Mr. Bush has become isolated and feels betrayed by key officials in the wake of plunging domestic support, the continued insurgency in Iraq and the CIA-leak investigation that has resulted in the indictment and resignation of Lewis "Scooter" Libby, Vice President Dick Cheney’s former chief of staff.

The sources said Mr. Bush maintains daily contact with only four people: first lady Laura Bush, his mother, Barbara Bush, Secretary of State Condoleezza Rice and Undersecretary of State Karen Hughes. The sources also say that Mr. Bush has stopped talking with his father, except on family occasions.
Jotenkin oudolla tavalla tutunkuuloista.. kovin kovin tutunkuuloista..

No comments: