2005-11-06

Tupakka tappaa mutta toisille kuolemakin lienee bisnestä

Blåg: Minua vaaditaan muuttamaan tupakkavetoomustani

Eivätkö nämä yrittelijäät ihmepulloiljat ja muut kaikenkarvaiset ravintolamaakarit koskaan opi virheistään vaan hakkaavat päätänsä samaan seinään kerta toisensa jälkeen uudestaan ja uudestaan ymmärtämättä miten julkisuus näissä asioissa useimmiten toimii..

Mitä muut edelä sitä tälläkertaa Ad-Lux perässä. Tälläkertaa huolena näemmä se että mahdollisen ravintolatupakoinnin kielto heikentäisi ilmeisen huuhaayrittäjän* elinmahdollisuuksia ja tupakkatilojen kysyntää ja siten yrittelijään yrittäjän mielestä kieltoa kannattavan vetoomuksen sanamuodot ovat pahasta ja vetoomusta pitäisi muuttaa yrittäjäystävällisempään muotoon. Kummallista.. perin kummallista..

Sillä jos Ad-Lux on yrityksenä todellakin erikoistunut elinympäristömme parantamiseen, kuten se väittää nettisivuillaan, on perin kummallista että kaikesta päätellen yrityksen mielestä elinympäristö paranee paremmin poistamalla sinne joutuneita saasteita ja karsinogeenejä heidän tuotteillaan vasta saastutuksen jälkeen kuin ennakoivasti poistaa saasteet ja karsinogeenit pois kokonaiskuvasta ennenkuin ne edes karkaavat ympäristöön leijumaan..

Terveellä kaupunkilaisjärjellä asian luulisi olevan juuri toisinpäin mutta ilmeisemmin Ad-Lux:n kavereilla on asiasta jotain syvempää tai.. valaistuneempaa.. tietämystä kun näin käyttäytyvät ja asiasta meteliä pitävät. Tai sitten ovat loogisemmin ajateltuna ainoastaan rahan perässä sen kummemin terveysvaikutuksista välittämättä.

No, jokatapauksessa asian hyvä puoli lienee se että tuo alkuperäinen vetoomus saa näin hyvää mainosta ja jaksoinpa minäkin sen jopa allekirjoittaa...

* Marginaalin Janin esiinkaivama artikkeli alkaaliveden todellisista "terveysvaikutuksista"

No comments: