2005-11-22

jälleen vaaditaan korvauksia..

Jahas.. amerikkalainen lakimiehillä uhkailu senkus jatkuu suomenmaassa vaikka useaan kertaan onkin eri yhteyksissä todettu se että se mikä toimii jenkeissä ei toimi 1:1 Suomessa. Tämän tapauksen bongasin Kameralaukun foorumilta ja tapaukseen liittyy taannoinen Räntämetalli-festareilla tapahtunut episodi jossa lavalla harrasteltiin yhtä ja toista.

Ilmeisemmin lavalla sekoilleen bändin pojat eivät ole oikein tykänneet siitä että julkisella ja kamerakiellottomalla paikalla tapahtunut episodi osui osaavamman kuvaajan etsimeen ja kuvat sitämyöten levitykseen:
Jaahas. Luulin jo, että homma on haudattu, mutta tänään tuli taas soittoa. 5000 euroa kuulemma vaativat, koska haittaa tuli ja mulla ei ollut kuvauspassia. No eipä mulla mitään passia ollut, mutta järjestäjät päästivät kuvaamaan ja bändikin halusi olla kuvattuna, että en kyllä oikein ymmärrä mihin tämä voisi perustua. Nostaa silti tunteita pintaan.

Eipä taas taida järki ja suhteellisuudentaju kitarasankareita painaa. Koomisen lisämaun jupakkaan tekee se etä kuvaajan mukaan häntä syytetään voimassaolevan tekijänoikeuslain pykälän 2 ( 2§ ..Kappaleen valmistamisena pidetään myös teoksen siirtämistä laitteeseen, jolla se voidaan toisintaa.. ) rikkomisesta vaikka kyseessä oli bändin keikan valokuvaamisesta..

Saas nähdä millainen sirkus tästäkin taas tulee..

No comments: