2005-11-12

Tyrmäystippoja

Iltalehdykkä: Kansanedustaja: Sain tyrmäystippoja

Mikä ihme siinä on että jos joku julkisuuden tai edes puolijulkisuuden epeli hetkeksi torkahtaa baarissa pöytään niin selitystä on pakko hakea kaikenmaailman tyrmäystipoista:
Ravintolapöytään uupunut ja valokuvatuksi joutunut kansanedustaja Markku Rossi (kesk) on vakuuttunut siitä, että hänen lasiinsa sujautettiin tyrmäystippoja kuopiolaisessa yökerhossa.
Niinpäniin.. tyrmäystippojapa tietenkin. Eihän tapahtuneelle voi tietenkään olla kertakaikkiaan mitään muuta luonnollisempaa selitystä. Eihän baarissa nyt kukaan tietenkään koskaan ole pöytään sammahtanut tai ketään pöydältä tahi pöydänalta herätelty muutoin kuin tyrmäystippojen vaikutuksesta. Kun tälläkin kertaa todisteet ovat liki aukottomat:
Jonkin aikaa nuokuttuaan Rossi tokeni ja poistui omin jaloin ravintolasta.

Hänen mukaansa sekin osoittaa, ettei hän ollut aidosti alkoholista sammunut, koska silloin hänestä ei olisi ollut kävelijäksi.
Voi Markku Markku.. Ei alkoholista tarvitse välttämättä myrkytystilaa lähentelevän promillemäärän vuoksi sammua. Eiköhän meistä moni ole kokenut sen miten huonosti syödyn työpäivän jälkeisen tukevan lounaan päälle napatut pari olutta rupeavat niin kovin auvoisesti ramaisemaan ja eiköhän meistä myöskin jokunen muukin ole joskus baarissa torkahdellut ihan ilman niitä tyrrrrmäystippojakin. Useimmat vain rohkenevat sen myöntää eivätkä akkamaisetsi selittele silmiä päästään..

Pitäisiköhän sanonta mies vaiko marjanpoimija kääntää muotoon mies vaiko KEPUli...No comments: