Päivän vinkki hyvään fiilikseen:
Ostetaan kaupasta:
- paketillinen pippuroituja broilerin fileitä
- purkki tomaatti-yrtti creme bonjour cuisinea
- sipuli
- vihreä paperika
- sopivasti oliiviöljyä
- ripaus kunnollista oreganoa
- ripaus minttua
Ladotaan fileet uunivuokaan, silputaan sipuli renkaiksi ja ladotaan renkaat fileiden päälle ja toistetaan sama paprikalle (renkaiden sijaan palastellaan hakkelukseksi). kokonaisuus valellaan oliiviöljyllä, päälle sirotellaan kämmentä vasten hienonnettua oreganoa & minttua ja lopuksi koko kokonaisuus kuorrutetaan creme bonjourilla ja lykätään päälle 200 asteiseen uuniin ainakin 40 minuutiksi muhimaan. Riippuen vuoan mallista voidaan pohjalle huuhdella pienellä vedellä bonjour-purkin sisus antamaan kosteutta ja estämään kuivuutta.
Nautitaan jasmiiniriisin ja peribrittiläisen
bitterin kera huomattavalla ruokahalulla.
No comments:
Post a Comment