2005-11-12

Päivän vinkki

Päivän vinkki hyvään fiilikseen:

Ostetaan kaupasta:
  • paketillinen pippuroituja broilerin fileitä
  • purkki tomaatti-yrtti creme bonjour cuisinea
  • sipuli
  • vihreä paperika
  • sopivasti oliiviöljyä
  • ripaus kunnollista oreganoa
  • ripaus minttua
Ladotaan fileet uunivuokaan, silputaan sipuli renkaiksi ja ladotaan renkaat fileiden päälle ja toistetaan sama paprikalle (renkaiden sijaan palastellaan hakkelukseksi). kokonaisuus valellaan oliiviöljyllä, päälle sirotellaan kämmentä vasten hienonnettua oreganoa & minttua ja lopuksi koko kokonaisuus kuorrutetaan creme bonjourilla ja lykätään päälle 200 asteiseen uuniin ainakin 40 minuutiksi muhimaan. Riippuen vuoan mallista voidaan pohjalle huuhdella pienellä vedellä bonjour-purkin sisus antamaan kosteutta ja estämään kuivuutta.

Nautitaan jasmiiniriisin ja peribrittiläisen bitterin kera huomattavalla ruokahalulla.

No comments: