2004-08-19

Edistystä havaittavissa

Jesh, se liikkuu sittenkin. Pieniä askeleita projektin elämässä ja maali vielä kaukana mutta lämmittää mieltä nähdä yhden testifunkiton toimivan käytännössä ja ohjaavan venttiiliä sovitulla tavalla ja tuottaen vielä järkevänoloista mittausdataa toiseen suuntaan. Onhan siinä toki vielä puutteita ja väliin jää jotain toimia suorittamatta mutta liikkuu se jo !!

Parin päivän aktiivinen debuggaaminen ei siis ole ollut aivan turhaa vaan pahimmat puutteet on saatu paikattua ja hommaan potkua. Nyt voikin sitten melko hyvillä mielin lähteä rakentamaan aikaansaatujen palikoiden pohjalta uutta jatkoa hommalle. Sähköisten lelujen käyttöönottointo jatkuu edelleen. Sain alustavasti dippani valvojalta vihreää valoa perustaa työlleni oma foorumi firman intraan helpottamaan kommunikaatiota ja jakamaan tietoa, nyt vielä pitäisi vakuuttaa IT-tuki siitä että olisi ihan kiva että minulla olisi oikeudet sellaisen perustamiseen serverille. EIköhän se onnistu vielä..

Muutoinkin ihan kelpo päivä.. nukuttanut taas ja aamulla vaikeuksia nousta ylös mutta kahvin voimalla sitä taas jaksaa eteenpäin.. pitäisi jaksaa taas miettiä harrastusasioitakin ja partiossa tulevan kauden toimintaa mutta ei ainakaan juuri nyt. Nyt vuorostaan vedetään kaveri-it-tuen viitta harteille ja lähdetään jeesaamaan näppiksen ostossa :-)

No comments: