2004-08-12

Tavarat paikalleen ja työpisteet kuntoon

Kiva fiilis katsella töissä kun lay-out-muutos alkaa olla tehtynä ja tuotanto muutettu siihen järjestykseen jota on jo pitkään pyöritellyt mielessään. Osin tietenkin noudattelee yleisiä materiaalinvirtautuksen periaatteita mutta on siellä löydettävissä pari yksityiskohtaa ja ideaa jotka ovat oikeastaan meikäläisen käsialaa. Ja näyttävät vieläpä jopa toimivan hyvin. Siitä olisi sitten tarkoitus paukauttaa vuodessa sellaiset 20.000 laitetta lävitse koottuna ja testattuna ja tietokantaan tallennettuna.

Sitten voikin taas keskittyä paremmin varsinaiseen työprojektiinsa ja dippatyöhön. Kiirettä alkaa kohta olemaan niskassa sen osalta ja asiaa ei tietenkään kevennä se että osavuosikatsaus-infossa aihetta sivuavat laatuasiat nostettiin melkeimpä korostetusti tapetille. Pitäisi varmaankin onnistua hommassa..

Muutoin pitäisi täällä kotosalla löytää lisää virtaa puuhiinsa. Leiriltä kehitettynä ja kehyksiä vailla rapiat 150 ruutua diaa ja serkun häistäkin vielä käsittelemätöntä materiaalia.. Tuntuu vain väliin siltä että kun kotiin pääsee ei vain ole ylimäärää virtaa näpertelyille vaan on liika helppoa vain lysähtää kasaan. En tiedä onko se sitten tuo työmatka vai mikä väsymyksen ja nuutuneisuuden tuojana mutta noin vain on. Pitäisi jollain koettaa piristyä...

No comments: