2004-08-15

Reipasta huomenta

Huh, kyllä tekee välistä hyvää nukkua ihan kunnolla. Perjantain kesäjuhlat liukuivat taas pikkutunneille ja vaikka olikin oikein kivaa ja tapasi oikein mukavia uusia ihmisiä koko joukon niin kummasti meni lauantai hieman susille kun ensin nukkui puolillepäivin ja sitten oli koko päivän nuhjaantuneena kotosalla välistä vain kaupassa käyden. Onneksi sentään sai mentyä ihmisten aikaan nukkumaan ja tänään herättyä jo yhdeksän jälkeen niin olotila jo astetta virkeämpi ja pirteämpi :-)

Kumma miten sitä ihminen voikaan muuttua vuosien varrella. Perjantai palautti mieleen sen että joskus aikoinani olen tosiaan tainnut olla se luokan hiljainen kaveri mutta nykyisellään ei tuota kovinkaan paljoa ongelmia päätyä tilausuuteen josta tosiaan ei tunne kuin yhden hengen ennestään ja huomata olevansa vielä jossain vaiheessa iltaa se melkeinpä aktiivisin jutustelija aiheesta kuin aiheesta.

Toki tietenkin asiaan vaikuttaa suuresti se että koolla on samanhenkistä porukkaa ja jutustelun aihepiiri on laajempaa kuin pelkkä seiskan juorujen kertaileminen tai muu vastaava henkinen mitäänsanomattomuus vaan ihmisillä on ihan oikeasti ajatuksia päässään ja laajempi ote elämästä ja maailmasta.

Nyt jos piipahtaisi ulkosalla ja sitten lähtisi vanhemmilla käymään.

No comments: