2004-08-23

Maanantaiefekti

Maanantait ovat maanantaipäiviä, ei siitä mihinkään pääse. Jotenkin sitä on aina viikonlopun jäljiltä vähän jumissa ja menee aina oma aikansa ennenkuin saa kasattua ajatuksensa kunnolla kasaan ja kohdistettua energiansa oikein kunnolla työntekoon ja hommiin jotka ovat työn alla. Tänään sen taas huomaa erityisen hyvin. Olisi itseasiassa hyvä jos olisi jonkinverran ihan kuivakoita rutiinihommia joita voisi hoitaa liukuhihnalta pois aina näin viikon alussa ilman sen suurempia ajatuksia muttakun pitäisi heti aamusta ihan oikeasti ajatella ja kehittää ja kehittyä..

Sinänsä päivä sujunut laatiessa runkoa tiimin ja sidosryhmien yhteiselle kehityskeskustelufoorumille, siirtäessä oman dippatyönsä aineistoa niinikään puolijulkiseen foorumiin jossa kehitys ohjausryhmän ja sidosryhmien nähtävänä ja kommentoitavana ideoiden evaluoimiseksi, innovoinnin innostamiseksi ja työnteon avoimmuuden lisäämiseksi. Osin ihan siksikin että pääsee näin itse kokeilemaan erilaisia uusia metodeja vanhassa aiheessa.

Sitten vielä kun on kammannut Notesin dokumentaatiota ja yrittänyt selvitellä millaisia kaikkia tiimityön työvälineitä käytössä oleva järjestelmä itseasiassa tarjoaakaan tuntee taas jo kohta ajatelleensa ihan riittämiin yhdeksi maanantaiksi..

No comments: