2004-08-27

Voiko useampaa asiaa palvella yhtäaikaa

Välistä tuntuu että kalenterini to-do lista sairastaa pahimman luokan skitsofreniaa kun sen sisältöä katselee. Ei riitä että siellä kummittelisi työasioita tai kouluasioita vaan ikävästi noita molempia ja vieläpä harrastuksilla maustettuna. Ei mitenkään ihme että väliin on pinna hieman kireällä kun kaikkea yrittää junailla. Samalla myöskin olen jossainmäärin kateellinen niille joillekin tutuille jotka näyttävät junailevan vielä muutamia muita hommia siinä samassa samalla vauhdilla sensijaan että potisivat joskus kotosalla laiskotusta.

Mieleen tulee kyllä väistämättä se että kuinkahan moneen suuntaan sitä ihminen voi oikeasti yrittää hommiaan hoitaa että kaikki tulee vielä hoidettua täydellä painolla täydellä sydämellä minkään vielä kärsimättä. Kun sitä väistämättä väliin potee hieman huonoa omaatuntoa siitä että jonkin voisi tehdä vielä paremmin jos olisi aikaa samalla kun aika menee jonnekin toiseen suuntaan puuhatessa.

Mutta sitäpähän tämä elämä on ja toisaalta saahan noista hommistaan aikapaljon irti silloin kun kaikki luistaa mallillaan ja tarjoavathan nuo vaihtelua toisilleen.

Ikävästi vain harrastuksissa käynyt sillätavoin että selkeästä operatiivisesta leadership-johtajasta on tainnut tulla enemmänkin managementin harjoittaja huolineen, murheineen ja muistettavine asioineen sensijaan että aina voisi vain seisoa nilkkojaan myöten suossa käskyttämässä porukkaa tekemään juuri sillä hetkellä jotain :-)

No comments: