2004-08-13

Viikko pulkassa

Taas voisi vetäistä pulikkaan yhden viivan ja kuitata yhden viikon työt tehdyksi. Pulikkaan, ei pulkkaan sillä kuten varmaan tiedättekin ei tuolla päivän pulkalla ole mitään tekemistä talvisen mäenlaskuvempaimen kanssa vaan sanonta juontaa vanhaan taksvärkkikäytäntöön ja ajan laskemiseen perinteisin keinoin.

Töissä saatiin siis leiska muutettua ja homma alkaa sujumaan uusissa puitteissa joten viikonlopun voi aloittaa hyvillä mielin. Ja vielä paremmin mielin kun edessä on yhdent kivat kesäjuhlat joihin sain peräti kutsun sekä ohjeistuksen käyttäytyä maltilla.. tai ainakin melkein ;-) Saas nähdä millainen ilta muotoutuu kun porukasta tuntee peräti yhden henkilön entuudestaan mutta eipähän se ole ennenkään elämänmenoa haitannut. Mitä luultavammin mukavaa meininkiä edessä :-)

Viikonlopun agendaa keventää myös sekin että sain kuin sainkin hoidettua lippukunnan syysseminaarille kämpän ja sitäkin asiaan vietyä parilla askeleella eteenpäin, nyt on edessä enää vähän ennakkojuonimista johtajakuvioista ja käytännön järjestelyjen säätäminen. Vähän kerrassaan..

Muutoin sitten pitäisi viikonloppuna piipahtaa taas kotipuolessa vanhemmilla muistamassa äidin syntymäpäivää. Onneksi tuota matkaa ei ole kuin pari-kolme kilometriä niin ei aiheuta reissu sen kummempia järjestelyjä vaan voi vain hypätä bussiin ja ajella perille.

No comments: