2004-08-16

Puhadasta sähköä

On se kerpele ettei tässä maailmassa edes sähkö voi olla puhdasta.. Tai voihan se toki olla jos kaikki on kunnossa muttakun ei taas ole. Päivä meni oskilloskooppia tuijotellessa ja etsiessä sekalaisia häiriölähteitä jotka indusoivat mittapiuhoihin ikäviä jännitepiikkejä jotka taas näyttävät ihan liikkeeltä mittauksen silmissä. Voisiko turhempaan aikaa käyttää kun ongelmaa ei olisi jos osaston maataso olisi riittävän vakaa ja sähköt tehty huolella.. prkl..

Tosin ovatpahan taas sellaisia suureita ettei niiden mittakaava paljoa tavallisen ihmisen elämää hetkauta mutta tarkemmassa puuhailussa alkaa vastaan tulla kaikenlaisia ilmiöitä..

Muutoin taisi taas viikko alkaa ihan normaalisti.. Aamulla väsytti, junassa nuutunut olo, töissä kului kahvia ja kaikki niinkuin ennenkin. Sain jopa vihdoin pakattua purkkeihin ne kaikki mausteet joita minulla oli lojumassa pöydällä pusseissa ja nyt riittää currya ja chiliä pitkäksi aikaa kotitarvevaraksi ja kelpaa kokkailla. Töissä taas nauratti kun firmassa on menossa sydänkampanja ja pöydälle oli jaettu kysely ruokailutottumuksista ja samassa suositukset..

Minut varmaan ammuttaisiin aamunkoitossa hetimiten jos vastaan siihen rehellisesti miten kaikki on kun joka kohtaan tulisi se pahin mahdollinen vastaus ;-)

No comments: