2004-08-25

Ja homma senkun laajenee

No niin. Yhdestä kehitysprojektista on sitten leviämässä isompi projekti. Kaikkihan alkoi siis siitä kun tuotannossa tarvittiin testilaite yhden spesifisen homman tekemiseen ja sen pohjalta lähdimme työtä viemään eteenpäin mutta nyt projekti alkaa jo saamaan hieman laajempia mittasuhteita.

Ensin maalitauluna tuotantopuolen koko laajuuden kattava testijärjestelmä ja sitten huoltomiehille kenttäkelpoinen ratkaisu jonka tuella voidaan myydä maailmalle ylläpito- ja kenttätarkastuspaketteja ja muuta vastaavaa. Ja kaiken pitäisi suunnilleen pohjautua ylläpidettävyyden osalta samaan runkoon ja järjestelmien jutella keskenään. Ei mitenkään mahdotonta mutta vaatii kyllä melkoisesti työtä ja taas vähän erilaista otetta asioihin. Haasteellista etten sanoisi.

Nyt vain pitäisi pitää pää kylmänä ja rajata omaa dippatyötään tarkasti ettei sen osalta homma karkaa käsistä ja että työ tulee joskus valmiiksi ilman että mielenkiinto alkaa leviämään sinne sun tänne senmukaan mikä on tuotannollisesti prioriteettilistalla korkealla ja kiireistä. Paperit ulos jotenkin ja jossain vaiheessa ja sitten voikin keskittyä paremmin uusiin haasteisiin. Saas nähdä miten onnistuu, onneksi huomenna olisi taas palaveria työn tiimoilta jolloin pitää yrittää taas täsmentää rajausta ja suunnitella tulevaa työsarkaa.

Kiirettä pukkaa, sanoisin

No comments: