2004-08-09

Töissä taas

Taas sitä löysi itsensä oikein kunnolla täältä työpöydän ääreltä ja eipä tässä oikeastaan ole mikään kummemmin viikossa-parissa muuttunut. Yllättävää, eikö totta.. Viime perjantain työpäivää ei oikein voinut kunnolla laskea arkeenpaluuksi kun leirin univelka painoi silmäluomia ja oikeastaan ajatuskaan ei kulkenut kunnolla vielä vaan päivä meni lähinnä palautuessa mutta nyt sitten ollaankin arjessa oikein kunnolla.

Kalenteri ainakin alkoi täyttymään vauhdilla päiväsajan työpalavereista ja illan ajanvaruksista ystäville ja kaveripiirille ja kesän hiljaiselo alkaa olla enenevissämäärin takana. Tästä tämä taas alkaa riennot ja puuhailut. Pitäisi varata kämppä lippukunnan syysseminaarille, junailla vartiot ja laumat kuntoon, miettiä muuta toimintaa ja motivoida omaa organisaatiota jaksamaan. Samalla saaden aikaan dippaa ja löytäen omaa aikaa itselleen ja ystävilleen ihan kaikessa rauhassa ilman kiireitä.

Paljon tekemistä mutta nyt taas tuntuu että jaksaa. Reilu viikko leirillä taas palautti mieleen oikein kunnolla sen miksi sitä oikeastaan harrastaa ja mitä harrastukseltaan saa. Nyt vain pitäisi vielä sopivissamäärin oppia sanomaan EI, delegoimaan paremmin ja jakamaan aikaansa huolellisemmin niin kyllä tämä taas tästä.

No comments: