2004-08-05

"Tää on Tarus"

Huh..

8 päivää, 700 lämmintä ateriaa, 350 Aamupalaa ja samanverran iltapaloja. satoja litroja tiskivettä, kymmeniä litroja puuroa ja paljon muuta.. Sen siitä saa kun amatööri leikkii suurtalouskokkia leirillä aseinaan pari kaasuliekkiä ja isoja kattiloita. Onneksi ainoina tappioina on pari perunamuusijohdannaista palovammaa ranteessa eikä mitään kummempia :-)

On tuo leirimaailma taas kokonaan oma maailmansa. Ja melkoisen merkittävä olo minua. Eilen illalla tavaroita pakkaillessa ja kotiinlähtöön valmistautuessa sitä taas ehti mietiskellä syntyjä syviä kun istui iltaa myrskylyhdyn valossa leiripöydän ääressä keitellessä vielä yhtä pannullista teetä joskus puolenyön jälkeen. Ympärillä 12000 hengen telttakaupunki jossa jokapuolella hiljaista vilinää. Valoja, purkamisen ääntä..

Tuntui vain siltä että juuri kun omaan metsäkotiinsa oli leirissä kotiutunut ja elämänrytmi asettunut omiin uomiinsa sitä pitikin ottaa ja lähteä kotiin. Helposti olisi toinenkin viikko vielä mennyt kiireettömässä rauhassa kokaten ruokaa mielen levätessä. Nyt vain tuntuu siltä että kuinkakohan sitä taas oikein sopeutuu tähän tylsään arkimaailmaan.

Leiristä löytyy päästä vielä paljon mietteitä mutta tältäosin leiriterveiset tässä.. Univelka painaa silmää ja huomenna pitäisi olla taas oman työpöydän ääressä miettimässä että mitä minä täällä teen..

No comments: