2005-01-03

Hyvää syntymäpäivää vaan

Syntymäpäivä sitten tosiaan tuli ja meni. Päivä joka lapsena oli hauska ja odotettu mutta näin vanhemmalla iällä sille ei enää oikein osaa nähdä sen kummempaa arvoa, vuodet kuluvat päivä päivältä ja ikää karttuu joten miksi sitä oikein pitäisi juhlistaa tai pitää mitenkään merkittävänä merkkipäivänä. Jos haluaa pitää hauskaa ystävien kesken niin eikö sitä voi tehdä 365 päivää vuodessa jos sikseen tulee eikä keskittyä tuohon mittarinnollaushetkeen.

Ylipäätään syntymäpäivätoivotusten suhteen minulla on vähän kahtiajakautunut fiilis. Ystäviltä ja kavereilta niitä on kivaa saada kun he muistavat muistaa minua muulloinkin kuin kerran vuodessa mutta sitten jos "onnittelut" saa joltakulta kerran vuodessa muistavalta niin tulee vähän väljähtynyt olo. Voisi sitä muistaa muutenkin kuin kalenterin vuoksi ja viran puolesta, eivät ne kortit minulle juuri mitään merkitse yksistään.

Kivoja kuvia mutta yleensä Hesarin maailman kuvistakin löytyy enemmän oivaltavia ja ajatuksiaherättäviä otoksia kuin keskiverroista postikorteista..

No.. en kai minä yleensä näin kyyninen ole mutta taas sellainen vaihde päällä maanantaista :-)

No comments: