2005-01-04

Vuorovaikutusta

Olipahan taas mukavaa nähdä piiitkästä aikaa nenätysten erästäkin ystävää jonka kanssa tulee usein jutusteltua koneen äärellä mutta jota muuten tapaa aika harvakseltaan.

Vaikka pikaviestinnällä pystyykin keskustelemaan myös syvällisempiäkin juttutuokioita kuin vain pelkkiä "hei-moi-mitäkuuluu" rupatteluja niin ei mikään voita juttutuokiota teemukin äärellä sopivanrauhallisessa kuppilassa.

Coffee Housen voisi kyllä pistää huonon teevalikoiman johdosta pienee boikottiin henkilökohtaisella tasolla..
Oikeastaan tuo tuttavuus taas osoittaa todeksi sen miten mielenkiintoisia tuttavuuksia voi sähköisten medioiden kautta syntyä ja miten loppujenlopuksi hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa saa aikaan hyvin mielenkiintoisia keskusteluja ja miten ei aina kaikesta tarvitse ajatella todellakaan samalla tavalla.

Tuttavuuden mielenkiintoisuushan on siis siinä että siinä missä minä olen aika tyylipuhdas agnostis-ateistinen maailmanihmettelijä (en ole noista teologisista termeistä koskaan löytänyt 1:1 sopivaa määritelmää) omaa ystäväni taas hyvinkin syvän hengellisen vakaumuksen mutta elämänmenoa luotaaviin keskusteluihin tuo luo vain uutta mielenkiintoa varsinkin silloin kun voi kaikesta höpötellä täysin avoimesti molemminpuolisen ajatusmaailman kunnioituksen hengessä :-)

Ja senhän arvaa että taas puhetta riitti ja aika kului turhankin nopsaan. Mutta ehkä taas joskus mahdollisesti uudestaan :-)

No comments: