2005-01-17

Voisiko sen paremmin sanoiksi pukea

Jos tuo lumi vielä kääntyy rännäksi niin tämähän on täyskäsi..

  • Vesisadetta, 3 astetta lämmintä, etelätuulta 7 m/s
  • Vesisadetta, 3 astetta lämmintä, etelätuulta 6 m/s
  • Vesisadetta, 1 aste lämmintä, etelätuulta 12 m/s
  • Räntää, 2 astetta lämmintä, etelätuulta 6 m/s
  • lunta, 1 aste pakkasta, pohjoistuulta 6 m/s

  • Loistava kuvaus seuraavasta 5 päivästä ilmatieteenlaitoksen tyyliin.. Alkaa tässä olla kohta huumorintaju koetuksella rauhallisemmallakin luonteella tämän läpimärän kaamospuuron ja päälletunkevan sumumuurin keskellä. Kyllä tässä kestää vaikka 30 asteen pakkasen mutta tämä alkaa olla jo liikaa. Luonnolla on kieroutunut huumorintaju..

    Oloa ei tietenkään kevennä päivä päivältä kiristyvä diplomityöstressi ja kiukku itsellensä kun itse opinnäyteosuus on pahemman luokan vaiheessa ja huominen perunkirjoituspäivä joka taas kertaalleen palauttaa tunnot pintaan pahemman kerran.

    Paradoksaalistahan tässä taitaa olla jopa sekin että olosuhteet huomioiden lienee aivan luonnollista että dipan kirjoittelu on kärsinyt pahemman kerran kun syksyn tapahtumat iskivät kaiken keskellä ja sekoittivat pasmat pahemman kerran mutta kun sellaiseen lusmuiluun on vaikeaa myöntää itselleen henkistä lupaa. Pitäisi vain purra hammasta ja viedä hommaa eteenpäin..

    Onneksi sentään töissä on saanut vietyä proggista eteenpäin ainakin melkein aikataulussaan ja potkittua siellä itseensä vauhtia. Tosin päivärytmiä onkin siellä helpompaa pitää yllä kuin kotosalla jossa keskittymiskyky on usein solmussa. Lähiomaisen kuolema on kuitenkin sellainen henkinen isku että sillä on jälkensä puree sitä hammasta miten pureekin.

    No comments: