2005-01-08

Shopping

Vaatteiden ostamisessa on aina omat haasteensa kun omaa pituuteen nähden turhan hoikan ongelmavartalon jolloin sopivan mittaisten yksinkertaisten mustien suorien käyttöhousujen löytyminen alkaa olla jo työn ja tuskan takana useimmissa käänteissä tai sitten vain silkkaa tuuripeliä.

Jälkimmäisestä taisi olla kyse tämän päivän kauppakierroksella. Jostain mystisestä kuun ja tähtien asemasta johtuvasta tilastollisesta kuriositeetista johtuen ensimmäiset sovitetut housut olivat nappivalinnat ja kaikki loput läpikäydyt enemmän tai vähemmän epäsopivia vaikka läpi tulikin käytyä kaikki Stadin oleelliset kaupat Stockaa ja Halosta myöden ja jopa lipsahdettua Dressmanin (no juu juu..) ovien sisäpuolelle.. Ensimmäiset olisivat toki riittäneet jos olivat olleet just' sellaiset mitä etsiskelin duuni- ja arkikäyttöön mutta oli nuokin pakko ostaa pois roikkumasta ihan siksi että osuivat nappiin.

Muutoin reissu oli ihan onnistunut. Ystävä makutuomarina ja seurana auttaa aina jaksamista hyllyjen välissä valikoimaa manaillessa ja mukaan tarttui kaikkea ennaltasuunniteltua ja vähän vain puoliksimietittyä vaatekappaletta sieltä ja täältä ja tuli taas jälleen kerran lipsahdettua myös Tie Rack:n puolelle kartuttamaan lisää skragavarastoa vaikkei niitä nyt välttämättä olisi juuri tarvinnutkaan..

Sitä vain ei aina malta olla ihmettelemättä että millaisille Mc'Donalds-mahoille noita vaatteita keskimäärin oikein suunnitellaan ja mitoitetaan..

No comments: