2005-01-31

Yrttejä ja jänispataa

Teuras: - Aukea.net

*varoituksen sana näin alkuun*
Linkki sisältää varsin yksityiskohtaisen kuvasarjan jänispaistin valmisteluvaiheista, katsominen omalla vastuulla. Olette varoitetut.

Kuvasarja on mitä ilmeisemmin asetettu valokuvausaiheiselle palstalle esille provokatiivisessa tarkoituksessa mutta sen aikaansaama keskustelu antaa mielenkiintoisen ajankuvan.

Kaikista kärjistetyimmät kommetit leimaavat tuon sairaaksi, eläinrääkkäykseksi ja kaikeksi muuksi mahdollisimman kammottavaksi vaikka kuvia tarkastellessa tuo näyttää lähinnä melko dokumentaariselta eläimen teurastukselta ruoanlaittotarkoituksessa. (mitä nyt ensimmäisessä kuvassa pupu on vielä ilmeisen hengissä)

Mikään Teemu mäen kissantappovideo tuossa siis ei todellakaan ole kysessä mutta mistä moiset kommentit sitten kumpuavat?

Vegetaristien maailmankatsomukselliset mielipiteet asiasta toki ymmärrän mutta vaikuttaa siltä että tuolla kommenttipalstalla myös lihansyöjät ovat ottaneet osaksi nokkiin kuvista. Miksi ihmeessä. Olemmeko me todella vieraantuneet elämästä niin kauaksi että emme kestä nähdä sitä miten liha sinne pakastealtaan vakuumiin oikein ilmestyy ?

Ihmettelen..

No comments: