2004-09-01

Ahdistussovite

Korkeajännityksen lailla iskee kuin miljoona volttia suoraan tajuntaan sen tajuaminen että tänään on jo melkein lopussa syyskuun 1. päivä ja kesän hoitojen jälkeen sovin itseni kanssa varaavani ajan viisaudenhampaiden operointiin syyskuun alussa. Nyt pitäisi siis tarttua toimeen ja alkaa hankkiutumaan eroon rahoistansa taas kerran. Siis minähän en enää kuulu YTHS:n prioriteettilistalle lojuttuani turhankin kauan korkeakoulun käytävillä ja kunnalliselle puolelle en aio ihan heti lähteä.

Senverran hammaslääkärikammoinen olen edelleen vaikka ystäväni avulla olenkin pahimmasta yli päässyt että mielummin sitten koko rahalla kunnollista hoitoa ja suuntaus yksityiselle sektorille. Iskee suonta kipeästi lopakon puolella mutta on se hoitokin kyllä senmukaista. Sopivasti rauhoittavaa suoraan suoneen ja korvalapuista rentouttavaa suomalaista metallia niin kumman mukavaa on olla porattavana :)

Mutta eipähän tässä muutakuin että kohtapuolin pikapuolin aikaa varaamaan.

Niin.. ja otsikosta ei kannata huolestua. Ei minua ahdista vaan ahdistussovite on oikeasti tekninen mitoitustermi tietyllä toleranssilla mitoitetulle liitokselle mutta oli pakko lainata se otsikkoon :-)

No comments: