2004-09-13

Etätöitä

Täytyy olla kiitollinen siitä että omistaa joustavan työn ja työajat ja ettei tälle päivälle ollut sopinut mitään palavereita niin ei tuo HKL:n bussiuunojen lapsellinen kiukuttelu pahemmin häiritse omaa elämääni niin pahasti.

Sain sitten sovittua asiat niin että teen hommiani etänä kotosalla tämän päivää enkä edes lähde seikkailemaan olemattomille bussiyhteyksille muun ruuhkan jatkeeksi. Onneksi ei ole mitään YO-kirjoituksia tai muita pakollisia menoja painamassa mieltä.

TV:n ääressä vain pistää vihaksi katsella miten HKL:n lakkoluotsi vakuuttaa naama näkkärillä että ei mahdolliset YO-kirjoitusongelmat ole missään nimessä "heidän" vikansa vaan syytää kaiken kaupungin ja kaupunginhallituksen niskaan.

Mikä helvetin hiekkalaatikkoasenne noilla vatipäillä oikein on kun kuvittelevat että maailman pitäisi pyöriä heidän ympärillään ja kaupungin pitäisi tehdä päätöksiään vain siten miten bussiuunot haluavat sensijaan että kaupungin päätökset tehtäisiin edustuksellisen demokratian keinojen kautta. Taas näkee sen mitä pienikin valta-asema saa aikaan niille jotka eivät ole valtaan tottuneet. "Selkä seinää vasten ja muuta ei voinut" ja tut..

No comments: