2004-09-30

Työpäivä taas kerran

Ei ole paras mahdollinen alku päivälle herätä kesken liian realistisen tuntuisen unen kellon sointiin ja viettää ensimmäiset minuutit miettien olivatko tapahtuneet unta vaiko eilisen päivän asioita ennenkuin päätyy siihen lopputulokseen että untahan sitä näki. Varsinkin kun uni ei ollut edes niitä hauskimpia vaan viimepäivien tapahtumien summaa.

Mutta onneksi sentään oli kyseessä uni eikä arkitodellisuus ja saattoi sitten lähteä uuteen päivään jotenkuten levänneenä. Päivä onkin sitten sujunut mallikkaasti. Duunissa viimein siirsimme omat tavaramme, testi- & mittalaitteemme sekä protokappaleet sun muut valmistuneen labranlaajennuksen puolelle ja aika on sujunut tälläkertaa kivasti työpistettä kalustaessa. Nyt alkaa olla homma mallillaan jahka vielä huomenna saa vaihdettua paineilmaletkuun liitoskappaleen ja muutaman muun pikku säädän säädettyä.

Taas vain se tuttu tilanne että pitäisi tehdä samalla oman varsinaisen duunin ja dippatyön ohella aina kaikenlaisia konseptuaalisia pikkutestejä ja virityksiä tuotannon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Mielelläänhän noiden kanssa leikkisi jos vain olisi aikaa mutta kun tuohon 8 päiväiseen viikkoon ei vielä ole saatu siirryttyä niin jostain joutunee taas tinkimään.

Tosin kysyivät että oletkos seonnut kun aprikoin että jos sitä vaikka vapaalla ehtisi omasta mielenkiinnosta analysoimaan tietokannasta muutamia tunnuslukuja vuoden tuotannosta..

No comments: