2004-09-20

Työtä ja dopingia..

Doupattuna on hyvä olla.. Suurista toiveista huolimatta Glendronnachin lääkinnällinen vaikutus jäi ilmeisen tehottomaksi ja eilen orastanut kröhäntapainen on yrittänyt tämän päivän aikana täysimittaista rintamahyökkäystä kaikilla sektoreilla. En sitten tiedä että onko tämä sitä samaa taudinkuvaa jota on ollut siellä täällä liikkeellä viimeaikoina vai mitä mutta ainakaan vielä en ole sentään tunnustautunut virallisesti kipeäksi ja jäänyt lepäilemään laakereillani.

Ei sinänsä että se edes sopisi meikäläiselle luonteenlaadulle. Töissä jaksaa jos ei muuten niin kahvin ja finrexinin voimalla eteenpäin niinkuin edellistalvenkin flussasesongin aikana ja kotona voi sitten turvautua teehen ja hunajaan omalääkinnässä. Töissä vain saa ylimääräistä liikuntaa kun käy säännöllisin väliajoin niistämässä nenäänsä tyhjemmäksi.

Tosin ei tämä niin negatiivistakaan ole. En tiedä mistä kummasta ilmiö johtuu mutta olen usein huomannut olevani pienessä flunssassa melkeinpä tavanomaista aikaansaavempi luovuutta ja innovointia vaativissa asioissa siinä missä taas rutiinihommiin pieni sairastelu kylläkin iskee lovea ja vie tehoja. Olen siis kätevästi hyödyntänyt oloa ja istunut päivän tiiviisti koneen ääressä rakentamassa uutta toiminnallisuutta testausjärjestelmään saaden aikaan jopa jotain toimivaa.

Nyt on sitten suunnilleen tasan viikko debugata aikaansaannoksiaan jotta seuraavassa palaverissa on demo esittelykunnossa...


No comments: