2004-09-17

Nomen est Omen ja brandinmuutoksen tuskaa

Työnimikkeillä on kaikkialla maailmassa vaarallinen tapa jäädä elämään omaa elämäänsä ja tässäkin melkein on jo käynyt niin. Jyri maailman oli tarkoitus olla vain kokeilu bloggaamisesta ja jään kokeilu kepillä sen osalta miten hetken ideassa oikein käy eikä sillä ollut mitään sen suurempaa merkitystä.

Ystäväni esittämän aiheellisen kysymyksen johdosta rupesin oikeasti miettimään tuota nimeä ja totesin sen oikeastaan aika tylsäksi joten jotain tartti tehrä. Nimikointi ja nimen antaminen omalle tuotokselleen on aina haasteellista mutta tässä seuraillessa maailman menoa uudemman ajan savupiipputeollisuuden ( savupiippua ei tehtaassa ole mutta sentään tuolla vielä irroitetaan lastua teräksestä eli rehellistä hardishommaa..) vinkkelistä niin hetkenaikaa nimeä maisteltuani tuo savupiippupäiväkirja rupesi tuntumaan sopivan perinteiseltä.

Nyt sitten on enää perinteisen brandimuutoksen rasitteet niskassa. Uuden nimen päivittäminen, muutoksesta kommunikoiminen ja yhteystietojen hoitaminen osoittamaan oikeaan suuntaan. Pitikin mennä rekisteröitymään listalle vanhalla nimellä :-)

Ystäville ja tuttaville tiedoksi että työjärjestys on sitten seuraavanlainen
  1. Nimen muutos blogin otsikossa
  2. Nimen ja uudem URL:n päivättäminen listalle
  3. Kun listalla URL päivitetty niin blogin osoite muuttaa muotoaan: http://jyrinsavupiippupaivakirja.blogspot.com

No comments: