2004-09-15

Ärsytyskynnys

Pienet asiat voivat olla sitten ärsyttäviä. TOP 10 listalle päätyi hetimiten tuo erään automerkin mainos joka on pesiytynyt hesarin webbisivuille. Ei siinä mitään että mainoksissa pyörii nykyään flash-animaatiota ja muuta mutta ääni alkaa olla jo liikaa. Ei tarvitse kun heilauttaa rottaa kuvan ylitse niin johan alkaa soimaan mainosrenkutus kaiuttimista. Kukahan mainosnikkari tuonkin on ideoinut..

Päivä meni taas muutoin vauhdilla, duunista kotiin ja sitämyöten suunnittelemaan partiotaitokilpailun toteutusta ja rataa. Kiire alkaa hiljalleen hiipimään nurkkiin vaikka kisa itsessään onkin vasta helmikuun alussa. Rastien paikat pitäisi saada suunnilleen kohdilleen että voi alkaa sumplimaan asioita maanomistajien kanssa kuntoon. Reitit, yöpymiset ja kaikki muut seikat täytyy huomioida ja varautua siihenkin että täällä helmikuun sää voi olla mitä tahansa hiekkakelistä kinoksiin ja plussakelistä paukkupakkasiin. Kaikkeen sitä tuleekin nenänsä työnnettyä.

Vaan alkaa taas silmä painumaan ja raukeus voittamaan alaa. Suomen pelikin olisi luvassa mutta jotenkin en jaksa innostua. Noita merkittäviä turnauksia on ihan liikaa että niille näkisi mitään arvoa. Jos nyt voittaa niin pari kuukautta niin sitten on jo MM-kisat.. ja sitten taas seuraavat ja seuraavat. Toista olisi jos pelattaisiin kuin jalkapallossa. Yksi merkkiturnaus ja mestari on mestari seuraavat 4 vuotta, siinä olisi edes jotain intoa kannustaa mutta noista lätkimisistä on tullut yhtä rutiinia.

Tosin senverran tässä tainnut jonkinmoinen liikuntainto pesiytyä että se viimeviikkoinen sulkapalloilu tuntuu edelleen kivalta ja mieleen tule että pitäisiköhän jopa haksahtaa edes puolisäännölliseen liikkumiseen sen suhteen. Ei vielä kyllä pidä hätiköidä vaan kuunnella itseään ja katsella että onko kyseessä hetken hulluus mutta kuitenkin :-)

No comments: