2005-09-21

Hyssälää laiskotuttaa

Verkkouutiset: Entinen kysymystehtailija tuskastui kysymystulvaan

Onhan se tietenkin ikävää ettei edes ministerinä voi vetäytyä oman norsunluutorninsa ylhäiseen yksinäisyyteen hallitsemaan alaansa diktaattorin elkein vaan joutuu ministerinsalkusta huolimatta alistumaan demokraattiseen päätöksentekoon. Ja kaksinverroin ikävämpää se että sitä voi joutua vielä vastailemaan aivan kirjallisesti toisille kansanedustajille siitä mitä on tullut tehtyä ja selittämään vielä senkin että miksi eikä riitä se että on ministeri ja omaa valtaa..

Tähän ikävyyteen on mitä ilmeisemmin törmännyt myös Liisa "en ole vastaanottanut Orionilta etuisuuksia" Hyssälä jota ilmeisemmin on tilanne alkanut laiskottamaan pahemman kerran ja joka siten on yrittänyt luikerrella itselleen tästäkin pieniä erivapauksia:

Peruspalveluministeri Liisa Hyssälä (kesk.) on tuskastunut kansanedustajien tekemien kirjallisten kysymysten määrään. Hyssälän mukaan kysymyksiin vastaaminen teettää ministeriössä niin paljon töitä, että pian hän ei selviydy ilman lisätyövoimaa.

Hyssälä kirjelmöi asiasta kesäkuun lopulla eduskunnan pääsihteerille ja toivoi, että eduskunnan toimintaa johtava puhemiesneuvosto tekisi jotakin kysymystulvan hillitsemiseksi.

Erityisen kaksinaismoralistiseksi tämän luikertelun tekee tietenkin se että edellisellä vaalikaudella, kepuleiden ollessa oppositiossa, onnistui Liisa "kirjallinenkysely" Hyssälä tehtailemaan kirjallisia kysymyksiä joko yksin tai kollegoidensa kanssa peräti sadan kappaleen verran..

Onhan toki tiedetty pitkään se että Kepu pettää aina mutta mikä ihme näitä keskustan ministereitä oikein vaivaa. Yksi mallinukke juoksee mediateollisuuden talutusnuorassa ja ei edes suostu kuuntelemaan muita mielipiteitä ja toinen yrittää näemmä vältellä töitään sen minkä kerkeää ja samalla vaientaa pois korvistaan opposition kritiikkiä.. Puhumattakaan eräästä faksailijasta..

No comments: