2005-09-20

Pelko ja keltainen lehdistö Toijalan takana

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

Pelkoa on tietenkin kahdenlaista, harmitonta inhimillistä pelkoa ( hammaslääkäri, hämähäkit, läheisen menettäminen ) tai sitten arveluttavampaa pelkoa joka usein on ulkoapäin agitoitua ( terrorismi, nuorison turmeltuminen, pahat vaikutteet, muukalaiset..) ja voi hyvinkin johtaa ennenpitkää pimeälle puolelle jalostuessaan suuttumukseksi ja sitämyöten vihaksi. Ei 20-30-lukujen Saksassakaan ensin vihattu juutalaisia vaan ensin etsittiin syntipukkeja tikariniskuteorialle, hävitylle sodalle ja pelättiin tulevaa ja talouden romahdusta.

Pelon varjolla on helppoa tinkiä muista asioista, rajoittaa oikeuksia, säätää lakeja, antaa toimivaltuuksia, alistua kontrolliin jotta NE eivät pääse tekemään pahojaan, jotta "minä" olen turvassa pahalta maailmalta. Pelko useimmiten vieläpä uppoaa tajuntaan niin hyvin että sen rinnalla eivät järkiargumentit tunnu missään vaan ainoa mikä merkitsee on jotenkin päästä takaisin näennäiseen turvallisuudentunteeseen ja massana juosta sokeasti paniikissa kohti valoa. Vaikka kyseessä olisikin pelkkä taskulamppu auringon sijasta.

Mutta mistä pelko sitten syntyy ja miten kaikki keksivät juosta aina yhteen suuntaan. Yhtenäistä pelkoa ei voi olla ilman yhtenäistä tietoisuutta ja tietoisuutta ei voi olla ilman mediaa. Osa peloista syntyy tapahtumien kautta silloin tapahtuu jotain tuntematonta, esimerkiksi tshernobylin yhteydessä, jolloin objektiivinenkin uutisointi voi lietsoa paniikkia mutta nykypäivänä vaikuttaa siltä että pelkoa suorastaan lietsotaan vain siksi että pelko myös kiinnostaa ja pelko myy. Ja myyvä pelko poikii rahaa myyjälle.

Viimepäivien lööpeissä on ehditty pelkäämään jättiaaltoa joka heitteli katamaraania ( = moottorit haukkasivat kallistuksessa ilmaa ja automatiikka toimi täysin oikein ja sammutti hetkeksi koneet rikkoutumisen välttämiseksi) ja tietenkin viimeiseksi suorastaan perkeleellisiä saatananpalvojapedofiilejä jotka ovat vainonneet Toijalan takana laajoja lapsijoukkoja tai ainakin melkein niin.. Ainakin hyväksikäytettyjä on 2 ( sehän on jo tietenkin monikko), hyväksikäytetyt ovat olleet ala-ikäisiä ja luultavasti paikalliset sekopäät ovat pukeutuneet mustaan ( tämähän todistaa kaiken saatanallisuudesta)

Traaginen tapaus hyväksikäytetyille ja tekijät sietävät tulla ripustetuiksi perhekalleuksistaan kurkihirteen killumaan mutta voidaan myös miettiä sitä mitä tuollainen lööpittely kertoo ajasta ja mihin sellainen voi johtaa.. Ilmeisemmin Pedofiilistä on tullut nykypäivänä salarakkaan kaltainen muotisana jolla saadaan aina aikaan kohua ja myytyä lehtiä ja herätettyä pelkoa. Pelkoa jolla kaikenmaailman karpeloijat voivat myydä taas omaa naamaansa ja kerätä ääniä ja takertua vallankahvaan. Pelkoa jolla voidaan valtuuttaa perustuslaille vierasta sensuuria ja Orwellilaistaa maailmaa entisestään.

Nyt sensuroidaan ehkä pelkästään pedofiilejä, huomenna ehkä saatananpalvojapedofiilejä ja ylihuomenna samantien kaikki pakanat varmuuden vuoksi etteivät lapset saa vaikutteita ja hairahdu kristillisten perhearvojen parista minnekkään sivuraiteille. Ja kaikki kansan mandaatilla koska kansa pelkää Niitä ja ovat huolissaan Lapsien tulevaisuudesta..

Herää vain kysymys että tapahtuuko tämä vain ja ainoastaan markkinavetoisesti pelon myydessä hyvin ja kierteen ruokkiessa itse itseään vai veteleekö joku jossain langoista..

( tulipahan taas tajunnanvirtaa )

No comments: