2005-09-07

Moniajoa

Jopas taas ollut sen yhdensortin päivä

Eilenillalla vielä aavisteli että pienehkön kurkunkarheuden myötä olisi tästä päivästä tullut astetta nuutuneempi ja hidastempoisempi mutta kuinkas sitten kävikään. Aina auttavaisen Finrexinin ja voimalla ja kahvikupposten siivittämänä on päivä kulunut kuin siivillä hoitaen päällekkäin sen seitsemättä hommaa yrittäen pitää muistilappusten turvin langanpäitä edes jotenkin näpeissä.

On tullut lähetettyä välineistöä sopimuskoodarille, setvittyä tuotannossa pieniä kalibrointihäsmäköitä, jäljitettyä yhdensortin ongelmaa yhdestä tuotteesta purkamalla laitetta mikroskoopin alla palasiksi, pidettyä puhelinpalaveria toisen sopimuskoodarin kanssa, skannailtua kollegalle brassien päähän matkasta unohtuneita materiaaleja, jäljitettyä ehkä joskus tämän vuoden aikana Singaporesta suomeen mahdollisesti lähetettyjä reklamaatiolaitteita ja kaikkea pientä ja vähäisempää..

Jotenkin taas sellainen krooninen olotila että jotain ikäänkuin olisi päässyt unohtumaan ja jokin asia pahasti kesken mutta juuri nyt ei ainakaan muistu mieleen mitään eksaktia. Pari kertaa kylläkin tänään käynyt niin että sitä on kesken meilinkirjoituksen tajunnut sen että master-kappale on edelleen kiinni testipenkissä ja tuotanto seis debuggauksen keskeyttäneen puhelinsoiton sotkettua rutiinin..

No comments: