2005-09-24

Tanja Tahhhtooo..

Kasvi:Tekijänoikeuslaki läpi suuressa valiokunnassa

On se kiva että meillä on eduskunnassa aikuisia ministereitä jotka osaavat hoitaa asiat asioina eivätkä ota kaikkea henkilökohtaisesti. Tai siis olisi kiva JOS olisi:
Suuren valiokunnan puheenjohtajan Jari Vilénin (kok, Lappi) tiedotteen mukaan lakia ei saatu korjattua, koska kulttuuriministeri Tanja Karpela (kesk, Uusimaa) teki asiasta arvovaltakysymyksen. Hallituspuolueiden edustajille ei annettu mahdollisuutta livetä rivistä ja kannattaa lain sisällön muuttamista, viis kuluttajaviraston näkemyksestä, viis opetusministeriöstä kansanedustajille ja tiedotusvälineille annetuista vääristä tiedoista, viis kansalaispalautteesta, ...
Ja surullisinta lienee se että kepun mummon äänestävät tuon muotinuken todennäköisimmin takaisin eduskuntaan seuraavissa vaaleissa kun se Tanja on hymyillyt siellä Apu:n kannessa ja antanut tunteikkaan haastattelun. Viis siitä että tuo aikuinen lapsi ei ilmeisemmin saa aikaan muuta kuin itkupotkukohtauksia silloin kun asiat eivät mene heti niin kuin Tanja tahhttooo..

No comments: